Sarajevski kiseljak

Utrka Sara5k okupila mnoštvo trkača i posjetitelja u Kiseljaku

Treće po redu izdanje Sara5k utrke održano je ovaj vikend u Kiseljaku. Okupilo se oko 400 trkača iz čak devet zemalja, a ponosni sponzor, po kojem utrka i nosi naziv, je prirodna mineralna voda Sara. 

Na utrci su sudjelovali i kolege iz Sarajevskog kiseljaka i Jamnice: Ivana Biletić, Darko Matić, Marin Malbašić, Bernard Bakula, Iva Barišić i Dubravka Drndelić. Zajedno s ekipom Sarajevskog kiseljaka i Jamnice trčala je i Nika Kusin kćerka kolegice Lidije Kusin iz Sarajevskog kiseljaka kao i Brano Josipović, suprug Marijele Josipović, kolegice koja također radi u Sarajevskom kiseljaku. Uz pravi timski duh i zajedništvo koje su pokazali sudjelovanje na utrci, kolege i kolegice su utrku iskoristili za bolje upoznavanje i povezivanje kao i za druženje u neformalnom i opuštenom okruženju.

Bravo za ekipu i veselimo se budućim sportskim i kulturnim manifestacijama koje promoviraju Kiseljak!

Top
[borgholm_core_section_title tagline="oh hello you" title="Award-winning creative agency." subtitle="Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling." line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA