Sarajevski kiseljak

Retro edicija Sarajevskog kiseljaka za 130 godina postojanja

Sarajevski kiseljak, jedna od najpoznatijih gaziranih mineralna voda u Bosni i Hercegovini, slavi jubilarnih 130 godina postojanja.

U znaku ovog velikog jubileja na tržište je izašla limitirana retro edicija s pet različitih etiketa iz različitih razdoblja povijesti Sarajevskog kiseljaka. Limitirana edicija s retro etiketama može se pronaći u povratnoj staklenoj ambalaži u trgovinama diljem BiH.

Od početka punjenja 1891. godine boca i etikete Sarajevskog kiseljaka mijenjale su oblik, oslikavale duh vremena, ali kvaliteta i okus ove vrhunske gazirane prirodne mineralne vode je uvijek ostajala ista. Važno je spomenuti da je svjetska kvaliteta potvrđena i na prestižnom međunarodnom natjecanju Monde Selection gdje je Sarajevski kiseljak osvojio zlatnu medalju (Gold Quality Award) za kvalitetu proizvoda.

Top
[borgholm_core_section_title tagline="oh hello you" title="Award-winning creative agency." subtitle="Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling." line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

GENERAL INQUIRIES
borgholm@qodeinteractive.com

SOCIAL MEDIA