BRENDOVI

Jamnica Mild

FORT_JAMMILD-Okusi
FORT_JAMMILD-Range
FORT_JAMMILD-Hero

Jamnicu Mild, blago gazirana mineralna voda, savršeno će odgovarati svima koji žele uživati u blagodatima i punini okusa prirode mineralne vode Jamnica, ali uz manje mjehurića

Kategorija:

Gazirana prirodna mineralna voda

Važno je znati:

•  Jamnica Mild  dolazi u praktičnim PET pakiranjima od 1,5 L i 0,5 L te zadržava izvorni, prepoznatljivi okus mineralne vode koja je već preko 190 godina neizostavni dio obiteljskih okupljanja i proslava, ali i piće koje u svim prilikama gasi žeđ, osvježava te organizmu osigurava važne minerale. 
• Zbog svog jedinstvenog okusa kao i zbog blagotvornog utjecaja na probavu, Jamnica je oduvijek imala posebno mjesto u gastronomiji i ugostiteljstvu. Budući da Jamnica Mild ima nepromijenjeni sastav i omjere minerala, bit će idealan izbor za sve koji žele uživati u svojem omiljenom piću uz manje mjehurića i blažu gaziranost.

•  Jamnica Mild, blago gazirana mineralna voda, savršeno će odgovarati svima koji žele uživati u blagodatima i punini okusa prirode mineralne vode Jamnica, ali uz manje mjehurića. Ja­mnica Mild uskoro stiže na police i to u PET pakiranji­ma od 1,5 l i 0,5 l. I ova nova članica Jamnica obitelji brine o okoli­šu – PET boca Jamnice Mild ima smanjenu težinu za oko 11%.

Upoznajte Jamnicu Mild:

Pretplatite se na naš newsletter


    Top
    [borgholm_core_section_title tagline="oh hello you" title="Award-winning creative agency." subtitle="Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and storytelling." line_break_positions="1" disable_title_break_words="no" special_style_positions="2" title_tag="span" subtitle_margin_top="29px" enable_text_custom_styles="yes" text_color="#000000" _element_width="initial"]

    GENERAL INQUIRIES
    borgholm@qodeinteractive.com

    SOCIAL MEDIA